Yoga en Pilates voor bedrijven

pilates ring

Abonnementen voor werknemers

Implementeer de lessen van Zenmeesters in jouw bedrijfscultuur en draag bij aan het welzijn van je werknemers!

Als bedrijf kun je bij ons meerdere abonnementen afnemen. Zo kunnen jouw werknemers zelf bepalen wanneer ze lessen volgen en welke lessen ze het liefst volgen. We bieden op factuur leuke kortingen aan bij afname van meerdere abonnementen door één bedrijf. De looptijd van de abonnementen is minimaal 6 maanden en we bieden de mogelijkheid om per werknemer te kiezen tussen één, twee of onbeperkt aantal lessen per week.

Pakketprijzen
• 10 tot 20 abonnementen: 10% korting
• 20 - 30 abonnementen: 15% korting
• 30 - 50 abonnementen: 20% korting
• 50+ abonnementen: op aanvraag

Je vindt onze abonnementstarieven bij tarieven.

Wil je meer informatie of een offerte? Klik dan op de onderstaande knop of stuur een bericht via Whatsapp naar 038-2054010.

Onderrugrol

Lessen op locatie

Maak bewegen tijdens werktijden de standaard binnen jouw bedrijf! We geven graag workshopmatig of structureel Yoga- en/of Pilateslessen op locatie. De inhoud, frequentie en duur van de lessen kunnen we samen afstemmen.

Vanaf €150,- excl. btw per les binnen Zwolle (Reiskosten van toepassing bij locaties buiten Zwolle).

Vroege Vogelweek

Vroege Vogelweek - 24 t/m 29 sept

Boost je dag door 's ochtends vroeg op te staan en om 6:30 uur samen te bewegen, in de studio of online via Zoom. Op zondag beginnen we om 13:30 uur met een lezing en yogales en maandag starten de vroege ochtendlessen. De lessen zijn een mix van Yoga, Pilates en meditatie. Elke middag om 15:45 uur tune je online in voor een energizer van 15 minuten om de rest van je dag met aandacht voort te zetten.

Vroeg opstaan kan een uitdaging zijn, maar de voordelen zijn enorm. Het geeft je de kans om je dag rustig te beginnen en tijd voor jezelf te nemen voordat de hectiek van de dag begint. Het stelt je in staat om meer tijd te hebben voor activiteiten die belangrijk voor je zijn, zoals bewegen en mediteren. Wanneer je direct na het opstaan gaat bewegen, verhoogt dit je metabolisme en energieniveau, waardoor je je de hele dag energieker en alerter voelt. Bovendien helpt het beoefenen van Yoga en Pilates om je lichaam te versterken en je flexibiliteit te verbeteren, waardoor je blessures en pijn kunt voorkomen. 

Naast de fysieke voordelen kan bewegen en stilzitten direct na het opstaan ook bijdragen aan je mentale gezondheid. Het kan je humeur verbeteren en stress en angst verminderen. Door jezelf bloot te stellen aan natuurlijk zonlicht in de ochtend, kan beweging ook helpen bij het reguleren van je slaap-waakcyclus, waardoor je slaapkwaliteit verbetert en je overdag meer gefocust bent.

Door de combinatie van vroeg opstaan en bewegen kun je een gezonde en productieve routine creëren die je dagelijkse leven kan transformeren. Door deze gewoonte vol te houden, kun je je lichaam en geest versterken, je gezondheid verbeteren en je dagelijkse prestaties optimaliseren. Laten we hier samen mee starten tijdens de Vroege Vogelweek!

Individuele inschrijving €35,-

Wil je meedoen met je (hele) bedrijf? Stuur ons een berichtje!