Online Critical Alignment

Online Yoga & Pilates

Practice waar jij wil. Wanneer jij wil.

Bij Zenmeesters kun je online al onze lesvormen volgen. Dagelijks kun je Yoga of Pilates beoefenen op elke plek en op ieder moment naar keuze, bijvoorbeeld vanuit het comfort van je eigen huis. Je kunt live meedoen op het tijdstip van de les of de les terugkijken. Je krijgt na de les een link die 6 dagen geldig is, zodat je ook je favoriete les kunt doen wanneer het tijdstip in het rooster je niet uitkomt. Wil je een online les proberen? Hieronder in het rooster kun je een les kiezen en afrekenen met 'Proefles - Online Live' (€9,-)

Vroege Vogelweek

Online onbeperkt abonnement

Ons online aanbod van Yoga- en Pilateslessen is gevarieerd met dagelijks een of meerdere lesmomenten. De lessen zijn voor iedereen geschikt (beginnend en gevorderd). In totaal geven we ± 14 lessen per week online. De lessen worden gegeven via Zoom. Als je hebt gereserveerd, kun je de meeting vanaf 15 minuten voor aanvang starten vanuit de app of je mail.

Een online onbeperkt abonnement kun je gemakkelijk afsluiten tijdens het reserveren van je les of in de Zenmeesters app bij 'Studio'. Dit abonnement kost €32,- per maand en is elke kalendermaand opzegbaar (zie algemene voorwaarden).

Apptip: Je kunt in de Zenmeesters app filteren op locatie, selecteer 'Online Live' om alleen het online aanbod te zien. 

Video On Demand

Op ons online videoplatform in de Zenmeesters app vind je lessen die je direct kunt kijken. Een aantal zijn gratis te bekijken, ook via YouTube. Met een online abonnement heb je toegang tot alle online lessen.

Zo kun je thuis gemakkelijk aan de slag met bijvoorbeeld de Alignment Strip en Pilatesrol. Deze lesvideo's zijn binnenkort beschikbaar!