ZenVITAAL

ZenVITAAL

ZenVITAAL

Samen bewegen

Een ZenVITAAL les is een aanpaste Yoga- of Pilatesles, geschikt voor ouderen. Je bent welkom als je het leuk vindt om met leeftijdsgenoten te bewegen en ook als je last hebt van de algemene ouderdomskwaaltjes zoals stijfheid, artrose en vermindert kracht. Tijdens deze les passen we het tempo aan en is er voor iedereen persoonlijke begeleiding en aandacht. 

Denk je dat ZenVITAAL passend voor je is, neem dan contact met ons op via [email protected] of boek een proefles via het rooster.

Lestijden:
Maandag 10:15 - 11:15 uur (Restorative Alignment Yoga)
Woensdag 10:15 - 11:15 uur (Pilates)

 "Als je wervelkolom stijf is op je dertigste, ben je oud.

Als die nog compleet flexibel is op je zestigste ben je jong." (J. Pilates).

ZenVITAAL

Waarom ZenVITAAL?

Beweging maakt een betere doorstroming van het bloed naar het hart mogelijk. Yoga en Pilates bieden een verbetering in de kracht en onderhoud van gezond lichaam. In feite concentreert het zich op spierkracht en flexibiliteit, waardoor de botdichtheid toeneemt.

Vanaf een jaar of 60 beginnen botproblemen te ontstaan. Dan is bewegen van belang voor de preventie en bestrijding van osteoporose.Vermindert gewrichtspijn en corrigeert de houding.

Bij alle Pilates-oefeningen zijn ook veel kleine spieren betrokken, vaak over het hoofd gezien door andere vormen van beweging. Door het versterken van de spieren die steun geven stabiliseert het skelet.

Studio 3 banner

Je bent welkom in onze studio!

 

Je kunt een proefles boeken via het rooster.