Festival

Yoga en Pilates op Evenementen en Festivals

Een unieke beleving met live muziek.

Vanuit onze achtergrond als professionele musici, geluidstechniek en communicatie heeft Zenmeesters een uniek concept ontwikkeld. Vanaf nu kun je verschillende lesvormen met live muziek naar jouw festival of (bedrijfs)event brengen.

Lees op deze pagina over Yin Yoga met Pianoconcert en Pilates met DJ.
Ook leuk zonder live muziek: Ouder & Kindyoga.

Yin Yoga x. Live Piano

Yin Yoga x Live Piano

Naar binnen keren, verstillen. Luisteren naar jouw lichaam en de helende muziek. Tijdens deze zachte yin yogales met yogadocent en musicus Jeroen Koornstra, begeleid door Neal Nieuwenkamp zijn prachtige pianospel, ervaar je de kracht van klank en yin yoga samen.

Yin Yoga is dé tegenhanger voor alle activiteiten in je leven. Denk aan sporten, maar ook alles waar je druk door bent in je hoofd. Spieren trainen doe je door te bewegen, yin yoga werkt op bindweefsel. Dat vraagt om statische houdingen waar je 3-5 min in verblijft en activatie in spieren loslaat loslaat.

Laat je meeslepen door de geïmproviseerde pianomuziek die afgestemd is op de les. Er ontstaat ruimte in je lichaam doordat je tijdens de les rek brengt op o.a. het vlies wat alles in je lichaam met elkaar verbindt, fascia. Er ontstaat ruimte in je geest doordat je tijd hebt om te focussen op wat er gebeurt in jouw binnenwereld.

Ben je benieuwd naar Yin Yoga met live piano? Jeroen en Neal hebben een volledige les opgenomen. Klik op de button, rol je mat uit en geniet alvast thuis!

Livemuziek

Benieuwd naar de mogelijkheden?