Verhuur Studio

studio 2

Onze ruimtes

Je kunt een ruimte bij Zenmeesters huren voor je eigen les of event. Laat je deelnemers proeven van de fijne sfeer en geniet van het comfort van de aanwezige voorzieningen. De studio bevindt zich in een pand ruim pand aan de Dr Stolteweg 62 (1e verdieping) van ongeveer 300m2, waarvan 225m2 vloeroppervlakte ingericht voor studioactiviteiten, zoals Pilates- en yogalessen en workshops. Twee van onze drie lesruimtes zijn geschikt om te huren. In overleg kan er gebruik worden gemaakt van de lounge. Voordat je een aanvraag doet, check ons rooster of er studiolessen zijn.

Ruimte 1
Oppervlakte: 92 m2

Ruimte 2
Oppervlakte: 70 m2

De ruimtes zijn voorzien van o.a. slipvrije yogamatten, meditatiekussens, dekens, blokken, rugstrips, BackMitra's, rugrollen, yogastoelen, bolsters, riemen, rugbogen, hoofdstandbankjes, Pilatesringen en -rollen.

De ruimtes zijn te huur voor activiteiten zoals Yoga, Pilates, Qigong, Tai Chi, Meditatie- en Mindfulness workshops, vrouwencirkels, therapeutische opleidingen en lezingen.

(De studio is niet geschikt voor: luidruchtige activiteiten, creatief werk met verf of materialen die schade kunnen aanrichten aan de zaal, kookworkshops, e.d.)

Flexibel Huren

Wil je één of een paar keer een ruimte huren? Wees welkom! Je kunt ons mailen en vragen naar de beschikbaarheid.

Kosten huren voor incidenteel huren:
Per uur €34,-
Dagdeel (ochtend/middag/avond): €80,-
Dag (ochtend+middag / middag+avond) : €275,-
Dag + avond: €325,-

De prijs voor het huren voor een hele dag is inclusief aanwezigheid van een host bij ontvangst (en op andere momenten in overleg) en het gebruik van de lounge tijdens pauzes (na afstemming over andere lesactiviteiten in de studio). Bij het huren per uur of dagdeel zijn host en gebruik van de lounge in overleg tegen meerprijs. 

Genoemde bedragen zijn excl. 21% btw en € 20,- schoonmaakkosten. Wanneer je de ruimte zelf schoonmaakt (vloer, afwas) worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Max. groepsgrootte bewegingslessen: 15 personen in ruimte 1, 13 personen in ruimte 2.
Max. groepsgrootte meditatielessen: 20 personen in ruimte 1, 16 personen in ruimte 2.

Continu Huren

Op momenten waarop geen roosterlessen zijn is het mogelijk om op een vaste tijd een ruimte te huren. Heb je hier interesse in? Stuur ons gerust een berichtje.

Kosten structureel huren:
Lesuur: €32,50,-
Dagdeel: €60,-

Prijzen gelden voor een vast tijdstip in de week en zijn gebaseerd op een contract van minimaal 12 maanden met een opzegtermijn van 3 kalendermaanden voor afloop van de contractperiode. Na afloop van het contract wordt deze met eenzelfde periode stilzwijgend verlengd. 

Ook een kortere huurperiode is mogelijk (tarieven daarvoor op aanvraag).

studio 3 zithoek

Extra services

  • Vermelding website op aparte pagina en/of in workshopoverzicht, incl. vermelding in de agenda in onze periodieke nieuwsbrief - €45,-
  • Plaatsing als evenement op Facebook of als mede-organisator - €25,-
  • Promotie via story op Instagram - €25,-
  • Bijkomende kosten voor betaalde advertenties op social media zijn voor eigen rekening

Bij promotie-uitingen lever je zelf 2-3 representatieve foto's in hoge resolutie aan. Deze kan Jeroen ook maken tegen meerprijs (website, prijs op aanvraag)

studio 3

Annuleren

In geval van annuleren van een reservering brengen wij kosten in rekening.

• Kosteloos annuleren tot 6 weken voorafgaand aan de reservering
• 30% betaling bij annulering binnen 6 weken voorafgaand aan de reservering
• 50% betaling bij annulering binnen 3 weken voorafgaand aan de reservering
• 100% betaling bij annulering binnen 1 week voorafgaand aan de reservering