Wij zijn Zenmeesters.

Zenmeesters, de plek voor persoonlijke groei in Zwolle. Door het beoefenen van Yoga en Pilates versterk je de verbinding tussen lichaam en geest. Je kunt bij ons terecht voor verschillende yogavormen, Pilates, meditatie en fysieke en mentale groei. Het lesaanbod is divers en voor alle trainingsniveau’s geschikt. Hier vind je voor alle lessen op het rooster een uitgebreide uitleg.

De lessen zijn geschikt voor jong en oud, beginnende sporter of ervaren. Door de persoonlijke aandacht staat er altijd een passende les op het rooster.

Om de kwaliteit en veiligheid van onze lessen te waarborgen, werken wij alleen met geschoolde docenten. Door op te hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen de Yoga en Pilates zorgen wij er voor dat ons team minstens eens per jaar gezamenlijk een cursus of workshop volgt.

Je vindt de studio aan de Dr. Stolteweg 62 te Zwolle op de eerste verdieping in gebouw Nobel. Bij binnenkomst loop je twee kleine trappen op (of neemt de lift) en je vindt direct op de eerste verdieping aan je linkerzijde de studio.

j en r

Jeroen en Reneé

Founders

"Ergens onderweg naar het helen van mijn fysieke ongemakken en problemen kwam ik in aanraking met yoga en mindfulness. Op een down to earth manier. In de nasleep van een auto-ongeluk had ik al verschillende soorten therapieën gevolgd, al dan niet helpend bij mijn pijn. Met yoga heb ik zelf de touwtjes in handen genomen over mijn helingsproces. Ik kan waar en wanneer ik wil yoga beoefenen en dus altijd oefenen met naar binnen keren, luisteren naar wat ik nodig heb en ik kan de fysieke oefeningen doen die me helpen op de rit te blijven. Nu inspireer ik vanuit mijn docentschap graag mensen door ze te begeleiden op hun eigen reis naar binnen, die zich vaak uit door een gevoel van welzijn." - Jeroen

Team

Aleta
Aleta

BackOffice, Kinderyoga

Anne Marie
Anne Marie

Yin Yoga, Critical Alignment

Irene
Irene

Pilates

Janneke
Janneke

Pilates

Jeroen
Jeroen

Critical & Restorative Alignment, Yin Yoga

Kathaline
Kathaline

Yin Yoga, Restorative Yoga

Laura
Laura

Vinaysa Flow

Lennie
Lennie

Yin Yoga, Vinyasa Flow

Renee
Renee

Pilates

Samira
Samira

Pilates