Wij zijn Zenmeesters.

"Ik heb met verschillende Zenmeesters geleefd, allemaal katten."
- Eckhart Tolle

Zenmeesters, de plek voor persoonlijke groei in Zwolle. Door het beoefenen van Yoga en Pilates versterk je de verbinding tussen lichaam en geest. Je kunt bij ons terecht voor verschillende yogavormen, Pilates, meditatie en fysieke en mentale groei. Het lesaanbod is divers en voor alle trainingsniveau’s geschikt. Hier vind je voor alle lessen op het rooster een uitgebreide uitleg.

De lessen zijn geschikt voor jong en oud, beginnende sporter of ervaren. Door de persoonlijke aandacht staat er altijd een passende les op het rooster.

Om de kwaliteit en veiligheid van onze lessen te waarborgen, werken wij alleen met geschoolde docenten. Door op te hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen de Yoga en Pilates zorgen wij er voor dat ons team minstens eens per jaar gezamenlijk een cursus of workshop volgt.

Je vindt de studio aan de Dr. Stolteweg 62 te Zwolle op de eerste verdieping in gebouw Nobel. Bij binnenkomst loop je twee kleine trappen op (of neemt de lift) en je vindt direct op de eerste verdieping aan je linkerzijde de studio.

Jeroen en Renee

Jeroen en Reneé

Founders

Geïnspireerd en inspirerend bieden Jeroen en Renée mogelijkheden tot de reis naar binnen, tot verbinding tussen lichaam en geest. 

Geïnspireerd 
door persoonlijke ervaringen waarin Yoga en Mindfulness een helend proces bood, waardoor welzijn weer ervaren kon worden. 
Doordat zij zelf ook docent zijn in verschillende disciplines bij Zenmeesters zijn Jeroen en Renée zichtbaar, benaderbaar en in touch met wat er speelt. 
Intrinsieke belangstelling voor mensen is wat hen inspireert.

Inspirerend
door de diversiteit van lessen en cursussen die ze aanbieden in een pand dat ruimte, rust en vriendelijkheid uitstraalt.
Een prachtige plek waarin ze je welkom heten, steeds opnieuw.
Om te ervaren hoe je jezelf kunt ondersteunen, om te groeien en niet in de laatste plaats om te genieten van heerlijke lessen en cursussen.

Team

Aleta
Aleta

BackOffice, Kinderyoga, ZenMAMA

Anne Marie
Anne Marie

Yin Yoga, Critical Alignment, ZenMAMA

Eric
Eric

(Medical) Pilates, Yoga

Irene
Irene

Pilates

Jeroen
Jeroen

Alignment Yoga, Yin Yoga, Pilates

Judith
Judith

Slow Flow Yoga, Yin Yoga

Kathaline
Kathaline

Yin Yoga, Restorative Yoga

Lennie
Lennie

Yin Yoga, Vinyasa Flow

Renee
Renee

Pilates, ZenMAMA

Samira
Samira

Pilates

Saskia
Saskia

Hatha Yoga

Shalini
Shalini

Yoga (English)

Zoë
Zoë

Yoga, Host