Privélessen

pilates

Beginnen met Pilates

Docent: Renee

Wil je beginnen met Pilates, maar eerst individuele begeleiding om de oefeningen onder de knie te krijgen? Voel je je niet thuis in een groep, maar wil je wel kennis maken met Pilates? Dan is een Pilates Privétraining van Renee iets voor jou! Leer bewust bewegen op een manier die ondersteunend is voor jouw lichaam. Ontwikkel kracht in je core om vanuit daar vrij te bewegen. Precisie en aandacht zijn belangrijke peilers van Pilates, in een individuele les heb je de tijd om in jouw tempo de oefeningen en bewegingen te leren.

 

 

Jeroen en Britt

Yoga(coaching)

Docent: Jeroen

Wil je je yoga practice verdiepen? Loop je tegen specifieke lichamelijke en/of geestelijke klachten aan? Heb je een vraagstuk waar je hulp van buitenaf bij wil inschakelen?
Met zijn ervaring en kennis op gebied van o.a. yoga, mindfulness, psychosociale basiskennis, energiewerk en natuurgeneeskunde en -voeding helpt Jeroen je uitzoeken wat voor jou belangrijk is om verder te kunnen.

You have to involve the body. Het verbinden van je mind en body als basis van jouw reis van zelfrealisatie. Oefenen om meer te luisteren en minder te sturen. Dat is het begin geweest van mijn weg van frustratie en dingen doen die ik niet leuk vond naar een leven die in lijn voelt met mijn intuïtie, of welke naam je er ook aan wil geven.

Wil jij ook het leven creëren dat jij graag wilt? Dat kan! Je hoeft dat nog niet precies voor je te zien, Jeroen helpt je op weg naar de antwoorden die ergens in jou liggen.

Inplannen

Kies hieronder een starterspakket van 4 sessies van of een losse sessie van 45 minuten. Je kunt je afspraak gemakkelijk inplannen in de Zenmeesters app.