Roll Up

Pilates Basic & Intermediate

Cris Cross

Wat is Pilates?

Met Pilates train je alle spieren van je lichaam door een unieke serie oefeningen. De principes die je bij het bewegen gebruikt zijn: ademhaling, concentratie, controle, precisie, centre en flow. Door de principes toe te passen is na een uur Pilates je hoofd leeg en je lichaam soepel en in balans. De focus van Pilates op het versterken van je core.

Iedere les start een beginmeditatie, met het verkennen van het lichaam, fysiek en mentaal. Je keert naar binnen en maakt de verbinding tussen het hoofd en het lichaam. Wekelijks wordt er een gevarieerd aanbod van oefeningen op de mat opgenomen in de les. Er wordt gewerkt met ‘small equipment’: ballen, ringen, rollen en ander klein materiaal.

Je vindt in ons rooster twee levels: basic en intermediate.
Begin je met Pilates, dan raden we jou de basic les aan. Tijdens deze les is er ruimte om alle ins en outs van de oefeningen te leren. Zoek je daarna meer uitdaging of heb je al meer ervaring met Pilates, kom dan naar de intermediate.

Docenten: Samira, Janneke, Renee, Irene


Dit zijn de bewezen voordelen van Pilates:
Verbeterde stemming
Zelfeffectiviteit
Meer mindful
Verbetering van slaapkwaliteit
Verbeterde concentratie
Minder stress
Meer zelfrespect

Pilates studio 3

Gelukkiger door Pilates

Joseph Pilates zei zelf: ‘Fysieke fitheid is de eerste voorwaarde voor geluksbeleving’. Hierdoor merk je een verschil in minder stressvolle gedachtes, meer zelfrespect, aandachtiger zijn, simpelweg blijer met je leven.

1

Je bent welkom in onze studio!

Je kunt een proefles boeken via het rooster.