Nieuw bij Zenmeesters?

Op deze pagina leer je meer over Zenmeesters en wat Yoga en Pilates voor jou kunnen betekenen.

Onze eigen app is uit! Download 'm via de onderstaande buttons.

Zenmeesters is een Yoga- en Pilatesstudio gevestigd in Zwolle. Per 1 oktober hebben wij de matlessen van Studio Pilates Zwolle overgenomen. Een fantastische uitbreiding op ons aanbod waar je spoedig veel meer informatie over zult vinden op onze website.
Naast Pilates volg je bij ons Yin Yoga, Critical Alignment Yoga, Vinyasa Flow, Restorative Yoga en Meditatie.

Weet je nog niet welke vorm van Yoga of Pilates bij jou past? Geen probleem! Lees bij ons aanbod meer over de verschillende stijlen die wij bij Zenmeesters aanbieden en wees welkom voor een proefles.

Onze verschillende abonnementsvormen vind je hier.

pilates

Lesaanbod

Pilates Basic en Intermediate 
De principes die je bij het bewegen gebruikt zijn: ademhaling, concentratie, controle, precisie, centre en flow. Door de principes toe te passen is na een uur Pilates je hoofd leeg en je lichaam soepel en in balans. De focus van Pilates op het versterken van je core.

Critical Alignment
is een moderne yogastijl die het uitlijnen van het skelet centraal stelt. Vanuit alignment kun je vrij bewegen. Daarvoor ontwikkel je souplesse in spier- en bindweefsel en kracht en coördinatie in je bewegings- en houdingsspieren.

Yin Yoga
is dé tegenhanger voor alle activiteiten in je leven.
Denk aan sporten, maar ook alles waar je druk door bent in je hoofd. Spieren trainen doe je door te bewegen, yin yoga werkt op bindweefsel.

Restorative Yoga
Herstellen na veel activiteit, fysiek of mentaal staat centraal. De zachte benadering in de ondersteunde houdingen helpt je bij het diep ontspannen van het lichaam en het versterken van het contact tussen lichaam en geest. Dit kan ook heilzaam zijn als je herstellende bent van ziekte.

Vinyasa Flow Yoga
Ook Power Yoga is een actieve, dynamische yogavorm waarin verschillende houdingen worden afgewisseld op het ritme van de adem. Ideaal om tijdens intensieve beweging beweging je focus op het 'hier en nu' te oefenen.

Meditatie
Een uur met ontspanning, inzicht en ruimte voor lichaam en mind. Tijdens deze lessen maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Denk bijvoorbeeld inzichtsmeditatie (Vipassana), ademmeditaties, mindful bewegen en Yoga Nidra.

Pilates studio 3

Proefles volgen?

Enthousiast geworden? Kom bij ons langs voor een proefles!
Zo kun je eerst ervaren wat onze lessen voor jou kunnen betekenen voordat je lid wordt. Heb je niet genoeg aan 1 proefles? Dan kun je daarna altijd nog een losse les boeken.

1

Liever eerst persoonlijk contact?

Long text

Vul het formulier in of stuur een WhatsApp bericht naar 038 205 4010!
We horen graag van je.